Over ons

De start van DOES

Helma en Hanneke, de oprichters van DOES Adviesgroep, zijn tijdens de lockdown van de coronacrisis (april 2020) gestart. Beiden hadden flink last van de crisis, het werk was nagenoeg weggevallen. Ze maakten een lange wandeling, zagen wat het effect was van de lockdown op medewerkers en … besloten dat ze hier iets aan wilden doen.

Zij willen het werkgeluk in Nederland vergroten en zetten hun expertise in om organisaties naar meer werkgeluk te begeleiden. Met DOES Adviesgroep maken zij het voor werkend Nederland steeds een beetje leuker.

Wat betekent DOES?

De naam DOES is afgeleid van de vier gelukshormonen, te weten: Dopamine, Oxytocine, Endorfine en Serotonine.

Wie zijn de oprichters?


Helma Veenstra

Helma Veenstra heeft jarenlange ervaring in de reisbranche. Zij gaf succesvol leiding aan een afdeling klantenservice en kwam zo in aanraking met het meten en verbeteren van klantervaringen. Dit vormde de basis voor haar ondernemerschap: Helma startte ReviewPartner met het bekende Ambassadeursmodel® en hielp tientallen bedrijven om van hun klant een ambassadeur te maken.


Hanneke Bor

Hanneke Bor was na haar studie economie jarenlang actief voor Rabobank. Zij maakte verbinding tussen expertises als HRM, communicatie en projectmanagement. Met haar bedrijf Hanneke Bor Organisatieontwikkeling ondersteunt zij organisaties en ondernemers om zich verder te ontwikkelen. Zij maakt het verschil door snel tot de kern te komen en verbinding te maken.

Referenties

Bewustwording en betrokkenheid creëren bij onze medewerkers was op het lijf geschreven van Helma Veenstra. Tijdens een intensieve bootcamp nam ze ons mee. Helder en inspirerend waardoor wij met een zeer positief gevoel en resultaat terugkijken op deze bootcamp. Het heeft ons bedrijf nieuwe energie en inzichten gegeven.

Reinier Gerardts / DLR Adviesgroep BV

De teamdag had een zeer goede informele sfeer en de locatie die Hanneke had uitgezocht was perfect! De teamleden zijn met concrete acties aan de slag gegaan en hebben het idee dat de dag zeker van toegevoegde waarde is. De acties worden de komende tijd uitgewerkt en ook andere collega’s en interne klanten zullen betrokken worden bij de uitwerkingen. Kortom: zeker voor andere teams een aanrader!

Ben Spijker / Huisartsenposten Oost-Brabant

Wil je meer weten?

Bel of mail ons en wij vertellen je er graag meer over.