Dankbaarheidsboek
voor werkgeluk

Zelf aan zet, dankbaarheidsboek voor werkgeluk

Koop het boek hier

Wil je een grotere bestelling plaatsen? Neem dan even contact op via e-mail: contact@doesadviesgroep.nl

Reviews

“Wat een ontzettend fijn werkboek!
Genoeg ruimte om alles waar ik dankbaar voor ben in kwijt te kunnen.”

“Het boekje presenteert zichzelf. Overzichtelijk en aantrekkelijk. Ik heb (naast mezelf) al twee andere mensen gevonden die zich nu zijn gaan verdiepen in dit werkboek.”

Werkgelukkiger in 3 stappen

Het dankbaarheidsboek voor werkgeluk helpt je op een praktische manier (werk)dagelijks je werkgeluk te verhogen. Dat doen we met drie stappen: weten, doen en reflectie.

Inkijkexemplaar

Over de auteurs

Hanneke Bor en Helma Veenstra hebben als missie om het werkgeluk in Nederland te vergroten, want het is toch zonde als het genieten pas ná het werk gebeurt?

Het tweetal ontwikkelde het DOES model voor werkgeluk, dat is gebaseerd op de gelukshormonen dopamine, oxytocine, endorfine en serotonine. 

Het DOES model is de basis voor hun sessies, onderzoeken en programma’s waarmee zij organisaties helpen het werkgeluk van hun medewerkers te vergroten.

In 2023 besloten zij een werkboek uit te brengen dat mensen helpt dankbaarheid te oefenen en zo zélf aan het roer te staan van het verhogen van hun eigen werkgeluk. Dat werd Zelf aan zet, het dankbaarheidsboek voor werkgeluk. 

Koop het boek nu
hanneke en helma does adviesgroep